Cauta in 21.052 retete

Paste cu ciuperci

Ingrediente

400 g paste 500 g ciuperci 300 ml lapte 1 lingura făină sare grunjoasă piper 2 legaturi pătrunjel 1 legatura ceapă verde 2-3 linguri ulei de măsline

Mod de preparare

Preparare: Se pun pastele să fiarbă. Se scot, se trec prin jet de apă rece și se lasă să se scurgă. Separat, se curăță ciupercile şi se spală bine în câteva ape. Se curăță ceapa, se spală și se taie rondele subțiri. Se călesc în uleiul de măsline și se adaugă ciupercile. După ce s-au călit, se pun făina și laptele fierbinte. Se amestecă ușor să nu se formeze cocoloașe și, la final, se adaugă pătrunjelul. Se potrivesc cu sare și piper. Sosul de ciuperci se servește cu paste și pătrunjel.

Reteta trimisa de pollet_a.

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod