Cauta in 21.052 retete

Mancaruri

Pagina 58 din 58
Ingrediente pentru o portie: 2 - 3 buc. peste de orice fel din Balaton (de ex. Caras, biban, cosac sau sabioara) 1 ceapa rosie mare 1 catel de usturoi - 10 g boia dulce ardei gras sau ardei iute (cireasa) 1-2 cartofi ulei sau untura si sare dupa gust Pregatire: Se curata...
Ingrediente pentru 4 portii: 200 g morcovi 2 linguri untura 100 g patrunjel 50 g slanina afumata 5 teline 1 ceapa rosie 4 ciuperci "painisoara-hulubita" sare, piper macinat, faina Pregatire: Legumele se curata, ciuperciile se taie cubulete iar slanina fin, ceapa se da...
Ingrediente pentru 4 portii: 900 g crap fara cap si coada 20 g sare 200 g lapti si icre de crap 20 g boia de ardei 500 g cap de crap 10 g ardei iute (cireasa) 250 g ceapa rosie l lamaie 150 ml smantana 1 foaie de dafin Pregatire: Ceapa se taie rondele, crapul fara cap...
Daca auziti de Ungaria, ce imagine ii asociati prima data? Poate gulasul, nu? Ei bine, va prezentam si alte retete, din diferite regiuni ale Ungariei pentru a descoperi varietatea bucatariei maghiare si mancarurile tipic regionale. Va veni curand si randul gulasului. O serie de documente...
In curand va trebui sa pregatesti masa de Craciun. Si vei dori negresitsa-ti impresionezi musafirii cu preparatele tale. Daca printre ei senumara si o mama soacra sau o prietena mai afurisita, cu retea ce urmeaza,ai sa-ti atingi scopul. Ca sa nu mai spun ca le poti da lectii dupa masa!...
Pentru cei care prefera carnea de vita in locul celei de porc pentru agati un delicios snitel, prezentam astazi o reteta simpla si rapida. Ingrediente : 1 kg. carne de vitel, 2 linguri grasime, unt, patrunjelverde, sare, piper. Mod de preparare : Se taie carnea de vitel in felii potrivit de...
Pui la cuptor poate ca stie sa gateasca toata lumea si, desi e delicios,parca nu strica sa mai schimbam din cand in cand reteta. De aceea,va propunem pui la cuptor dupa o reteta din gastronomia internationala. Ingrediente: 1 pui de marime potrivita; orez (semi-fiert) - 1 pahar;migdale...
Tot o reteta de vara si mai ales usoara pentru cele care tin la siluetaeste si scrumbia cu orez. Va invitam sa o incercati, pentru ca nu necesitaprea mult timp pentru pregatirea ei. Efortul va fi rasplatit de un gustdelicios. Ingrediente : 1 kg. scrumbii, 300 g. orez, sare, piper, o foaie de...
Ingrediente pentru 5 portii: 600 g muschiulet de porc 100g cascaval trapist 1 portie morcovi cu unt 1 portie broccoli cu unt 1 portie mazare verde cu unt 1 portie cartofi cu unt 4 portii de sos suprme cu tarhon faina, sare, ulei Pregatire: Muschiuletul de porc se taie in 8...
Ingrediente pentru 6 portii: 700 g piept de curcan 150g unt 150 g pulpa de porc afumata 2 ml frisca 150 g ardei marinat sare, piper macinat 100 g mazare verde 2 oua Pregatire: Pieptul de curcan se taie in felii, se bate putin, se sareaza. Pulpa afumata se taie cubulete,...
Cocteil de pui din Sasad - Sasadi szarnyaskoktel Ingrediente pentru 10 portii: 600 g carne de pasare fiarta (prajita) fara os 200 g boabe de struguri rosii 300 g compot de piersici 3 oua fierte tari 1 salata verde gheata alimentara de culoare verde Pentru sos: 200 g....
Caldura mare, mon cher! Salvarea sunt marea si terasele unde sa terelaxezi ore in sir, servind diverse sortimente, dupa cum te tinbuzunarele. Mihai Lungu, bucatarul sef de la "La Fattoria" din Mamaiale recomanda Evelor o reteta de Scaloppine Pizzaiola. Ingrediente pentru 4 portii : - 600 g...
Ceva traditional si modern in acelasi timp: mamaliguta cu branza lacuptor. Este o mancare usoara si se prepara simplu. Incercati-o! Ingrediente : 400 g. malai, o lingurita de sare, 200 g. branza, 100 g. untsau margarina, 2 oua, 2 linguri de lapte. Mod de preparare : Se face o mamaliga mai...
O mancare calda tipica pentru zona muntoasa din Abruzzo. In mod traditional, ar trebui folosita carnea de oaie care ar fi fripta la foc deschis, intr-un vas mare de arama. Insa mielul este atat de fraged incat carnea i se desprinde de pe oase. Friptura e delicioasa cu polenta (celebra mamaliga...