Cauta in 21.435 retete

Retete gustoase pentru Postul Pastelui

Fie ca iti doresti sa tii intreg Postul Pastelui, fie ca preferi sa consideri aceasta perioada de purificare spirituala drept o simpla cura de detoxifiere primavaratica, cert este ca toate gospodinele se orienteaza, pana la sarbatoarea Invierii, spre preparate si meniuri usoare, fara ingrediente de origine animala.

Si, de ce sa nu recunoastem, postul reprezinta o excelenta ocazie de purificare sufleteasca si trupeasca, in acelasi timp. Dupa atatea mese grele si imbelsugate din timpul iernii, nemaipunand la socoteala festinurile de Craciun si de Revelion, primavara vine cu vreme frumoasa, legume si fructe proaspete. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa descoperi retetele potrivite pentru tine, pentru un pranz sau o cina sanatoasa si plina de vitamine.

Noi iti venim in ajutor cu propuneri savuroase, excelente pentru a mentine o stare de sanatate cat mai buna a intregii familii.

Ingredientele naturale, de origine vegetala, reprezinta atuul tau in aceasta primavara, pregatindu-ti organismul pentru festinul Pastelui, dar si pentru o vara calduroasa
, cand, datorita unui regim alimentar sanatos, vei putea afisa la plaja silueta dorita.

Incearca retetele de mai jos si povesteste-ne cum ti s-au parut! Pofta buna!

   Supa de ciuperci si orez

   Ardei umpluti cu orez si soia

   Salata de fructe si spanac

Iti recomandam si urmatoarele retete:

Supa de chimen
Orez cu rosii la cuptor
Ciuperci umplute cu spanac
Placinta cu soia si ciuperci
Drob de soia
Tocanita cu legume si fasole rosie
Negresa cu nuci

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod