Drob de soia
Daca ai exclus din meniul tau produse pe baza de carne si ai adoptat un regim vegetarian, iti voi recomanda in continuare un preparat realizat din soia.
4 cutii de pateu de soia - cu sau fara arome
o canita de orez
2 cepe
2 legaturi de usturoi
1 legatura marar si una de patrunjel
3 morcovi
3 ou
o conserva de ciuperci
100 g cascaval
ulei
1. In prima faza se fierbe orezul in apa pentru a se umfla. Apoi, alaturi de el se pun pateurile de soia, ceapa tocata marunt, usturoiul verde, marar, patrunjel, morcovul ras, un ou crud, ciupercile de la conserva si cascavalul taiat cubulete.
2. Intre timp este potrivit sa fierbi celelalte doua oua ramase, pe care le vei folosi in interiorul preparatului.
3. Intreg amestecul rezultat mai sus se pune intr-o tava, pe care in prealabil ai tapetat-o cu ulei si faina. Pui in prima faza jumatate din compozitie, apoi adaugi cele doua oua fierte tari, iar in final torni si cealalata jumatate ramasa. Toate acestea se lasa 45 de minute la cuptor, iar dupa ce se scot de la cuptor se rade cascaval pe deasupra.
Pofta buna!
Ingrediente si cantitati:
4 cutii de pateu de soia - cu sau fara arome
o canita de orez
2 cepe
2 legaturi de usturoi
1 legatura marar si una de patrunjel
3 morcovi
3 ou
o conserva de ciuperci
100 g cascaval
ulei
Mod de preparare:
1. In prima faza se fierbe orezul in apa pentru a se umfla. Apoi, alaturi de el se pun pateurile de soia, ceapa tocata marunt, usturoiul verde, marar, patrunjel, morcovul ras, un ou crud, ciupercile de la conserva si cascavalul taiat cubulete.
2. Intre timp este potrivit sa fierbi celelalte doua oua ramase, pe care le vei folosi in interiorul preparatului.
3. Intreg amestecul rezultat mai sus se pune intr-o tava, pe care in prealabil ai tapetat-o cu ulei si faina. Pui in prima faza jumatate din compozitie, apoi adaugi cele doua oua fierte tari, iar in final torni si cealalata jumatate ramasa. Toate acestea se lasa 45 de minute la cuptor, iar dupa ce se scot de la cuptor se rade cascaval pe deasupra.
Pofta buna!