Aperitive
Pagina 13 din 21
Dai branza pe o razatoare, adaugi ouale, pui doua foi de placinta rupte in bucati mici si amesteci
totul pana se leaga. Iei fiecare foaie de placinta, o ungi cu ulei, adaugi cate doua linguri de
compozitie, o intinzi pe toata foaia si le impaturesti in patru.Asa procedezi cu fiecare...
Se face un aluat astfel: se amesteca paharul de iaurt cu cel de ulei si un ou, se pune un praf de sare,apoi faina cat cuprinde. se framanta bine, se bate si se baga la frigider o jumatate de ora. Intre timp, se fierbe ficatul , la fel si ciupercile, se dau prin masina de tocat, se amesteca,...
Se face un aluat si se lasa deoparte pana este gata umplutura.Nu se framanta prea mult.
Morcovii si merele curatate se rad pe razatoare si se amesteca intr-un castron cu restul de ingrediente. Apoi se pun intr-o craticioara sa se inmoaie.Amestecam din cand in cand. Se lasa sa se...
Se fierb cartofii in apa cu sare. Se razuiesc cascavalul si branza telemea - aceasta se amesteca bine cu mararul tocat. Intr-o tava unsa se intinde aluatul foietaj, se inteapa cu o furculita apoi se unge cu un strat subtire de rosii pisate. Se presara apoi cascavalul si se aseaza pe toata...
Lasati foile de placinta sa se decongeleze, in acest timp preparati repede umplutura. Mai intai amestecati iaurtul cu zahar si esenta de vanilie.
2.Bateti ouale cu un tel.
3.Adaugati compozitia de oua la cea de iaurt.
4.Amestecati bine, aceasta va fi umplutura.
5.Pentru montarea...
Se fierb macaroanele în apă cu sare, se scurg şi se limpezesc cu apă rece.
Se freacă într-un castron brânza cu două ouă, lapte, o lingură de unt şi sare. Se amestecă cu macaroanele.
Carnea tocată se prăjeşte în unt cu o ceapă tocată mărunt....
Făina se amestecă cu apa şi uleiul care se adaugă treptat, după care se frământă aluatul şi se lasă 30 de minute, acoperit cu un prosop. Între timp se mărunţeşte mărarul şi ceapa, se adaugă puţină sare şi se amestecă bine cu mâna. Apoi se adaugă...
Pune laptele la fiert, adauga mierea, untul si coaja de lamaie sau vanilia. Lasa sa dea in clocot. Adauga malaiul si amesteca pana se umfla si se formeaza terciul. Lasa la racit. In timpul acesta, amesteca galbenusurile cu branza de vaci si smantana. Adauga amestecul peste terciul cu malai...
Mere, binele spălate, se răzuiesc cu tot cu coajă şi se pun alături de scorţişoară şi de zahărul vanilat. În paralel, zahărul, făina şi grişul se amestecă şi se împart în două porţii. Într-o tavă se pune ulei, apoi o parte din praful preparat mai...
Pune spanacul la fiert cateva minute. Scurge-l bine de apa si toaca-l mare. Pune ulei intr-o cratita, adauga usturoiul tocat marunt si adauga spanacul. Caleste bine pana scade. Adauga 2-3 rosii tocate marunt si cateva linguri de sos de rosii. Tine totul pe foc cateva minute. Da deoparte....
Decojeşte roşiile şi taie-le cuburi, apoi amestecă-le cu pesmetul, brânza Cheddar proaspătă, nucile, cele 3 ouă bătute, pătrunjelul tocat, busuiocul, sarea, piperul negru şi uleiul de măsline. Pune totul în mixer şi amestecă până când se îngroaşă...
Grăsimile sănătoase din somon sunt bune pentru organism. În completare cu proteinele şi vitaminele din brânză şi mărar vor constitui un mic dejun perfect pentru întreaga familie.
Dacă nu ai mâncat încă o porţie de castane coapte este timpul să le incluzi în meniul tău pentru că sunt hrănitoare şi extrem de gustoase. Eva.ro te învaţă cum să le prepari rapid!
În loc de seminţe prăjite, Eva.ro te sfătuieşte să încerci boabele de năut la cuptor, aromate cu mirodeniile tale preferate. Vezi cât de simplu poţi să faci o gustare crocantă şi sărată.
Este o reţetă foarte uşoară şi gustoasă, care le va lăsa cu siguranţă cu gura căscată pe prietenele tale.
Ai poftă de ceva sărat şi crocant, dar vrei să eviţi chipsurile nesănătoase din comerţ? Eva.ro îţi recomandă o reţetă simplă în care ingredientul principal sunt cartofii dulci.
Focaccia este originară din Italia, fiind o pâine plată, care seamănă perfect cu blatul de pizza.
Dacă îţi plac fructele de mare, trebuie să încerci o reţetă delicioasă de creveţi marinaţi, preparaţi pe grătar. Trebuie să îi laşi cel puţin două ore la marinat pentru ca aromele să fie bine pătrunse. Poftă bună!
Năutul este o proteină vegetală, bogată în săruri minerale (magneziu, calciu, fier) şi în complexul de vitamine B. Scade colesterolul prin conţinutul de fibre şi împiedică acumularea de zahăr în sânge. Sărac în grăsimi, bogat în fibre, năutul este un excelent aliment pentru...
Ca să prepari un smoothie cremos şi plin de antioxidanţi nu ai nevoie de multe ingrediente. Eva.ro te învaţă să combini ingrediente sănătoase pentru a obţine o băutură rapidă şi nutritivă.