Aperitive
Pagina 17 din 21
Sărbătorile au trecut şi ai nevoie de mâncăruri uşoare. Pe lângă salate şi fructe, îţi recomandăm o reţetă uşor de preparat şi sănătoasă.
O reţetă simplă şi gustoasă. În plus, se pregăteşte rapid. Poftă bună!
Nu ştiu cum e la alţii, dar mie mi se întâmplă mereu să-mi rămână carne după câte o masă între prieteni ori de la cină.
Este o reţetă de post, foarte uşor de făcut şi extrordinar de gustoasă.
A văzut cineva vreodată o omletă tristă? Nu, pentru că așa ceva nu există. Omletele sunt vesele, indiferent de felul în care au fost concepute şi zămislite, fie ele pufoase şi groase, subţiri şi întinse, flendurite şi amestecate ori fine, crescute fain în cuptor.
Dacă îţi place fasolea bătută este imposibil să nu pofteşti la această pastă delicioasă de năut pe care o poţi păstra la frigider şi merge să o combini cu diverse legume.
Împrumutat de la italieni, meniul cu paste este uşor de făcut, apetisant şi, de ce nu, sănătos.
Astăzi îţi recomandăm un preparat uşor, delicios şi extrem de sănătos.
Canapelele sunt obiecte de mobilier. Dar mai pot fi şi gustări interesante, formate de obicei din felii de pâine, jumătăţi de felii de pâine, bucăţele de aluat copt/fript/prăjit, cu oarece deasupra. Oarece-ul acela poate...
Pacheţelele cu ciuperci şi bacon pot fi aperitivele perfecte, mai ales pentru petreceri.
Din faină, drojdie, apă, sare, ulei şi lapte se face un aluat, pe care îl laşi la dospit 1 oră. Dacă eşti mai comodă din fire sau nu ai timp suficient până îţi vin musafirii, cumpără un pachet de foietaj.
Iată gustarea ideală pentru un cocktail! Ingrediente: 1 kg carne de porc, tocată 1 ceapă mare 2 ouă 1 roşie mare 2 caţei de usturoi 2-3 ardei iuţi (chilli) 1 morcov potrivit 1 cartof mic 1 ţelină mică verdeaţă (tarhon sau mărar) ulei pentru prăjit sare şi piper, după gust...
Brânză topită, roşii zemoase, busuioc proaspăt, oţet balsamic, măsline ... O nebunie!
Cu o linguriţă goleşte cu atenţie roşia de miez şi încearcă să scoţi tot ce înseamnă lichid din interior.
Patru reţete delicioase pentru tine şi prietenii tăi
Acest preparat se poate servi simplu, dar şi asezonat cu smântână sau ca o garnitură la fripturi.
Un preparat perfect pentru o masă festivă, pentru micul dejun sau de ce nu pentru o ieşire în aer liber.
Poti servi acest fel ca aperitiv, mic dejun sau gustare de pranz. O poti folosi cu succes si la petreceri.
Acum, la final, trebuie sa existe o varianta si pentru musafiri. Daca, inainte, ai invatat sa faci Pate, acum trebuie sa realizezi si tartinele deosebite pentru o masa in familie sau intre prieteni.