Cauta in 21.435 retete

Mancaruri rafinate, pentru masa de Revelion!

Cand ne gandim la Revelion, ne gandim la petrecere, distractie si la cei dragi noua in jurul unei mese frumos decorate, plina cu bunatati. Este noaptea cea mai festiva din an, in care petreci pana in zori.

Pentru ca distractia sa fie mereu in toi, mai ales daca sarbatoresti trecerea in noul an acasa, este musai sa pregatesti invitatilor surprize culinare de exceptie, cu care sa ii impresionezi placut.

Acorda o atentie deosebita si decorarii mesei festive de Revelion, pentru o atmosfera de basm! Crengute de brad, lumanari (insa nu foarte parfumate, deoarece ar interactiona cu aroma mancarii), aranjamente florale sau mici fundite vor face diferenta, iar tu si invitatii va veti bucura de o cina eleganta, plina de farmec.

In ceea ce priveste bunatatile cu care va veti rasfata, Eva.ro a pregatit pentru tine o serie de retete pentru toate gusturile. De la preparate traditionale sau mancaruri exotice, pana la retete vegetariene, ai de unde alege si de unde te inspira!

  Piftie de porc

  Salata de boeuf

  Friptura de tofu cu cartofi cu rozmarin

  Snitel de vitel natur

  Pui cu tarhon

  Molura cu rosii si ardeiFie ca preferi carnea de porc, de pui sau de vita, preparatele clasice sau cele exotice, Eva.ro iti pune la dispozitie retete pentru toate gusturile.

Am ales, de asemenea, pentru tine retete cu grade diferite de dificultate in ceea ce priveste prepararea, pentru ca tu sa optezi pentru cele care ti se potrivesc si pe care le poti pregati cu usurinta.

Invita-ti familia sau prietenii sa ti se alature in prepararea mesei de Revelion, pentru noi idei de decorare a mesei, pentru sugestii excelente in privinta mancarurilor pe care le veti alege si, de ce nu, pentru a va distra in timp ce va ocupati cu pregatirile noptii dintre ani!

Roaga-i, de asemenea, si pe cei mici sa vi se alature.Pot ajuta foarte bine la aranjatul mesei de Revelion,  dar iti pot fi de un real folos si in bucatarie. 

In plus, este indicat sa tii cont si de preferintele lor atunci cand alegi meniul festiv, pregatindu-le dulciurile sau mancarurile favorite. Astfel, noaptea de Revelion va fi una speciala pentru toti invitatii!

  Snitel din piept de pui cu mango

  Mancare de castraveti cu banane

  Ciocanele de pui cu miere si cimbru

  Piept de pui cu parmezan

  Bouillabaisse de cod

  Somon la gratar cu sos mexican

  Friptura de vita cu legume verzi

Un articol de Claudia Ariton

Comentarii (5)

  • coco  pe 28 dec 2009, 14:57
    scumpe

    nu ne permitem !!!!

  • claudiu  pe 28 dec 2009, 14:59
    taci coco ca mai avem bani !!!

    snitel de vitel matur ne luam !!!! side restu pufuleti ca ii criza !!!

  • dutu  pe 28 dec 2009, 15:01
    .....

    sa incurcat claudiu ... si de **** nu side mai copile !!! la multi ani baieti !!!

  • ST3FAN  pe 28 dec 2009, 18:35
    PLM

    SUNT SCUMPE NU ESTE RAU

  • astrid24  pe 26 dec 2010, 03:49
    ce roman mananca asta??

    deci...va rog, cine mananca salata de tofu cu cartofi si rozmarin??? bleacs, nu vrem asta! si plus de asta trebuie sa ai o stare financiara mai mult decat 500 ron pt sarbatori...

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod