Snitel de vitel natur
Pentru cei care prefera carnea de vita in locul celei de porc pentru agati un delicios snitel, prezentam astazi o reteta simpla si rapida.
Ingrediente: 1 kg. carne de vitel, 2 linguri grasime, unt, patrunjelverde, sare, piper.
Mod de preparare: Se taie carnea de vitel in felii potrivit de groase. Sesareaza, se pipereaza, se trec prin faina si se prajesc in grasimeincinsa. Dupa ce s-au rumenit pe o parte si pe alta, se iau de pe focsi se presara deasupra patrunjel verde tocat fin. Se servesc fierbinti,cu garnitura de pireu de cartofi, cu diferite soteuri de legume saucartofi natur.
Ingrediente: 1 kg. carne de vitel, 2 linguri grasime, unt, patrunjelverde, sare, piper.
Mod de preparare: Se taie carnea de vitel in felii potrivit de groase. Sesareaza, se pipereaza, se trec prin faina si se prajesc in grasimeincinsa. Dupa ce s-au rumenit pe o parte si pe alta, se iau de pe focsi se presara deasupra patrunjel verde tocat fin. Se servesc fierbinti,cu garnitura de pireu de cartofi, cu diferite soteuri de legume saucartofi natur.