Cauta in 21.294 retete

Deserturi de post, pentru toti cei dragi!

Esti mare amatoare de dulciuri? Familia ta este incantata de surprizele dulci pe care le pregatesti? In cazul in care raspunsul este afirmativ la ambele intrebari, atunci acest articol iti este dedicat!

Mai mult decat atat, daca te-ai hotarat sa tii intreg Postul Pastelui, insa foarte multe retete de deserturi presupun folosirea unor ingrediente de origine animala, noi ti-am pregatit o lista cu retete dulci, de post, care vor satisface gusturile tuturor membrilor familiei tale.

Retetele pe care ti le recomandam sunt usor de preparat, delicioase si ideale pentru perioada actuala. Cu siguranta, cei dragi vor fi incantati de inovatiile tale gastronomice si te vor ruga sa le pregatesti aceste dulciuri si cu alte ocazii.

Fie ca este vorba despre fursecuri sau budinci, dulciurile de mai jos te vor cuceri prin simplitate si prin aromele deosebite. Iti dorim pofta buna!

   Banane la cuptor, cu lamaie si portocala

   Budinca de post cu ciocolata

   Fursecuri cu fulgi de ciocolata

   Budinca de orez brun

   Shake de fructe si tofu

Comentarii (4)

  • cris_valcea  pe 31 mar 2009, 00:37
    retete

    Ciao. Tin post asa ca retele de aici sunt utile. Cata mai multe! Super eva!

  • florytutu  pe 31 mar 2009, 18:42
    Retete de "Post"

    "Retete de post."... De ce toata lumea numeste regimul alimentar in preajma sarbatorilor "Post"... Oare retete si regim asteapta Dumnezeu de la noi .?!... hmmmm... mai ganditi-va!...

  • ella_gl  pe  2 apr 2009, 07:27
    post

    pentru ca e post adica o perioada in care trebuie sa fii mai cumpatat in toate si sa te abtii de la mai multe, nu doar de l anumite produse alimentare...

  • denissa00  pe  6 dec 2009, 19:51
    Bananele la cuptor, cu lamaie si portocala sunt foarte bune!

    Tocmai le-am pregatit si sunt foarte bune! Au un gust savuros ..iam-iam!

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod