Fursecuri cu fulgi de ciocolata
Iata o reteta de fursecuri cu ciocolata, care iti va incanta simturile!
1 cana margarina vegetala, la temperatura camerei
1 1/4 cana zahar
1 lingura miere
2 lingurite esenta de vanilie
2 1/2 cani faina
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingurita sare
1 1/2 fulgi de ciocolata amaruie (sau fulgi de roscova)
1. Incalzeste cuptorul.
2. Cu ajutorul unui mixer, amesteca bine margarina si zaharul, pana obtii o compozitie cremoasa.
3. Adauga mierea si esenta de vanilie, amestecand bine.
4. Adauga zaharul, faina, bicarbonatul de sodiu si sarea si amesteca pana cand obtii un aluat.
5. Incorporeaza in aluat fulgii de ciocolata.
6. Modeleaza cu mana aluatul, sub forma de fursecuri, asezandu-le, apoi, pe foi de copt, neunse.
7. Introdu fursecurile la cuptor timp de 8-10 minute sau pana cand se rumenesc.
8. Lasa fursecurile la racit si apoi serveste-le.
Timp de preparare: 30 de minute.
Ingrediente si cantitati:
1 cana margarina vegetala, la temperatura camerei
1 1/4 cana zahar
1 lingura miere
2 lingurite esenta de vanilie
2 1/2 cani faina
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingurita sare
1 1/2 fulgi de ciocolata amaruie (sau fulgi de roscova)
Mod de preparare:
1. Incalzeste cuptorul.
2. Cu ajutorul unui mixer, amesteca bine margarina si zaharul, pana obtii o compozitie cremoasa.
3. Adauga mierea si esenta de vanilie, amestecand bine.
4. Adauga zaharul, faina, bicarbonatul de sodiu si sarea si amesteca pana cand obtii un aluat.
5. Incorporeaza in aluat fulgii de ciocolata.
6. Modeleaza cu mana aluatul, sub forma de fursecuri, asezandu-le, apoi, pe foi de copt, neunse.
7. Introdu fursecurile la cuptor timp de 8-10 minute sau pana cand se rumenesc.
8. Lasa fursecurile la racit si apoi serveste-le.
Timp de preparare: 30 de minute.