Cauta in 21.308 retete

Supe speciale, pentru toamna tarzie

Nimic nu merge mai bine la masa de seara, alaturi de iubitul tau, sau impreuna cu toata familia, ca o supa fierbinte si aromata. Mai ales dupa o zi de munca, la care s-a adaugat vremea rece si ploioasa de toamna tarzie.

Daca doresti sa incerci ceva usor la cina, care sa te incalzeasca, prepara o supa satioasa si gustoasa, care va fi apreciata de toti cei cu care vei alege sa o imparti.

Supele au avantajul de a fi usoare, nu-ti vor deranja stomacul si legumele din care sunt preparate iti vor furniza toate vitaminele de care ai atata nevoie in sezonul rece.

Iti oferim mai jos patru retete de supa, cu totul deosebite. Toate au, in plus, si meritul de a se prepara usor, de a fi foarte sanatoase si satioase, dar fara a reprezenta un aport exagerat de calorii.

Fiecare preparat in parte se poate realiza in maxim 30 de minute, la care se adauga dupa caz, fiertul, intre 20 si 30 de minute. Toate retetele contin ingrediente pentru patru portii.

Comentarii (2)

  • corina  pe 24 nov 2008, 15:35
    retete pt post

    Unii dintre noi care postesc tanjesc totusi dupa o supa de sezon. NU ar fi rau sa prezentati si cateva retete in acest sens. :)

  • Aky  pe 14 mai 2015, 12:29
    delicios

    Supe delicioase, dar cum de se gatesc asa bine?

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod