Cauta in 21.308 retete

Retete dulci pentru 8 Martie

Avand in vedere faptul ca Ziua Femeii va fi sarbatorita, anul acesta, intr-un week-end, ai la dispozitie doua zile pentru a pune la punct o masa festiva dedicata mamei.

8 Martie reprezinta una dintre ocaziile in care fiecare dintre noi ii poate dovedi mamei sale cat de mult o iubeste, rasfatand-o cu daruri si surprize. Si ce surprinza ar fi mai placuta decat sa ii oferi mamei tale un week-end de relaxare, departe de bucatarie si "trebaluiala" clasica, de zi cu zi?

De ce sa nu o indulcesti de 8 Martie, cu prajituri si torturi, numai bune pentru un week-end primavaratic? Noi ti-am pregatit trei retete excelente, astfel incat timpul petrecut impreuna cu cei dragi sa fie de neuitat.

Iti garantam ca mama ta va fi extrem de incantata de realizarile tale gastronomice si placut impresionata de faptul ca te-ai gandit sa o ajuti la una dintre cele mai laborioase activitati gospodaresti.

Chiar daca mamei tale ii place sa "bucatareasca", orice femeie se simte bine atunci cand este servita si rasfatata, iar tu esti in masura sa ii oferi cateva ore de relaxare, petrecute alaturi de intreaga familie.

Descopera retetele noastre dulci si surprinde-ti mama intr-o zi de 8 Martie deosebita! Pofta buna si... La multi ani!


   Tiramisu cu visine

   Prajitura cu branza si ciocolata alba si neagra

   Parfait de iaurt si mango

Iata alte cadouri... dulci, pentru 8 Martie:

Alba ca Zapada
Tarta frantuzeasca cu mere si caramel
Prajitura italiana cu struguri negri
Tort cu crema de cacao si alune

Comentarii (1)

  • crina  pe  6 mar 2009, 18:48
    retete

    Pt femeile insarcinate ce retete bune aveti care sa nu ingrase f tare?multumesc .

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod