Cauta in 21.435 retete

Pregateste cele mai gustoase retete de post!

Ti-am prezentat recent o serie de retete usor de pregatit si potrivite pentru aceasta perioada a anului. Fie din motive religioase, din motive ce tin de obisnuinta sau pentru ca dorim sa ne curatam organismul de toxine inaintea sarbatorilor de iarna, spunem "nu" produselor de origine animala si pregatim numai mancaruri bazate pe fructe sau legume.

Foarte usoare si sanatoase, mancarurile de post se prepara rapid si iti asigura o energie de invidiat pe parcursul intregii zile, datorita vitaminelor pe care le contin.

De aceea, revenim cu noi retete de post, la sugestiile voastre, care sunt delicioase, satioase si nu contin multe grasimi.

Foarte multe persoane "stramba" din nas atunci cand vine vorba sa tina post, temandu-se ca vor fi nevoite sa adopte un stil de alimentatie plictisitor in aceasta perioada.

Insa, combinand ingredientele si condimentele potrivite, poti prepara supe, tocanite, salate sau sosuri deosebit de gustoase, care vor transforma postul intr-o perioada placuta, de reinnoire.

Iti oferim, astfel, cateva retete pentru ca postul tau sa fie nu doar usor de urmat, insa si foarte gustos:

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod