Cauta in 21.308 retete

Supe delicioase si hipocalorice

O sa iubesti aceasta dieta, pentru a iti da posibilitatea sa mananci ceva gustos, sanatos, in catitate apreciabila, dar cu un continut mic de calorii. In plus, regimul este variat, pentru ca oferta combinatiilor posibile este destul de mare.


Plecand de la celebra supa de varza, anosta si neplacuta la gust, dieteticienii care lucreaza pentru goodhousekeeping.com au conceput un regim bazat pe supe si ciorbe, extrem de gustoase, bune si pentru o dieta hipocalorica, bune si pentru pranzul sau cina familiei tale.


Am preparat, incercat, gustat si evaluat aceste supe si ciorbe, eu insami, si pentru ca rezultatele sunt demne de toata lauda, ti le propun si tie.
Evident ca pe langa supe, trebuie sa reduci dulciurile, pastele fainoase, prajelile si carnea grasa. Supele pot insemna in sine, o sanatoasa si satioasa masa de pranz.

   Supa de rosii

 

   Supa mexicana

   Supa greceasca cu peste

   Supa ungureasca cu carne de vaca

 

 

 

Comentarii (1)

  • pfff  pe  8 iun 2009, 02:00
    pfff

    Cele mai noi filme, seriale updatate saptamanal(Prison Break,Lost, Carnivale, Sarah Connors Chronicles,House MD),filme indiene, filme clasice, serii filme, desene animate, muzica, filmulete funny,fotbal live si multe alte surprize,doar pe www.ghinionist.ro

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod