Cauta in 21.052 retete

Desert

Pagina 51 din 63
O reteta simpla, care necesita un timp de preparare redus. Serveste jeleul de vin rosu cu crema de vanilie.
Sunt delicioase deserturile traditionale, dar poti incerca, pentru variatie, si preparate speciale, inedite, care folosesc ingrediente deosebite.
Dupa parerea mea, acesta prajitura combina cele mai bune lucruri: ciocolata, bananele si iaurtul. Tu ce zici?
Aceasta prajitura este dovada faptului ca lucrurile bune sunt simple.
Un deliciu care se prepara repede si se mananca tot!
O reteta veche, dar speciala si foarte gustoasa, exact din caietul bunicii!
Turta dulce miroase a copilarie, a Craciun si a Sarbatoare! Poti face din acest aluat forme (folosind sabloane pentru prajituri), care se pot decora dupa imaginatie si pot fi apoi rontaite de copii
Este o reteta riscanta… Copiii se vor indragosti de ea si va trebui sa o faci iar si iar.
Scortisoara este una din aroma sarbatorilor. Betisoarele cu scortisoara din aceasta reteta, aduc sarbatoarea, indiferent cand sunt facute. Daca reteta pare dificila, afla ca nu este.
Sunt simplu de facut, simplu de rontait. Au ingrediente simple si rezista, la temperatura camerei, o saptamana. Ingredientele sunt pentru doua tavi (in functie de cat de mari le faci, ies 30-40 de cornulete).
Este una din prajiturile traditonale de Craciun. Numele ii vine de la Maria-Madgalena, cea care a crezut cu tarie in Iisus. Este in egala masura prajitura diminetii de Craciun, dar si cea pe care o gusta Mosul, alaturi de un pahar de lapte, cand aduce daruri. Cu certitudine, este prajitura...
Mos Craciun inseamna copilarie, iar copiii merita din plin dulciuri special pregatite pentru ei. In plus, in aceasta perioada, si noi, adultii redevenim copii. De ce nu ne-am juca cu zahar, alune si nuci, pentru a face dulciuri speciale, de aroma carora sa ne bucuram cu totii?
Merita incercata, pentru ca este savuroasa, eleganta si sofisticata. Cantitatile sunt pentru opt portii.
Nu pot sa spun decat ca este minunat!
O crema speciala, intr-o scoica de aluat crocant. O tarta speciala pentru o seara speciala. Cantitatile sunt pentru patru portii.
Extraordinar de repede de facut, daca nu luam in calcul si timpul pentru congelare. Secretul este ca ingredientele sunt gata preparate. Echivalentul a 10-12 portii
Un desert usor, dar foarte elegant. Aroma fermecatoare de portocala ii va cuceri pe mesenii tai. Ingredientele sunt pentru sase portii generoase. Ingrediente: opt portocale, 150 grame zahar pudra, 50 ml coniac
Cozonacul este o solutie si inca una lejera, daca legi varianta italieneasca, panettone ....
Este genul de prajitura pe care merita sa o prepari xhiar si cand nu este post.
Daca faci parte dintre dependentii de negrese, aceasta reteta poate fi o solutie. Nuca si gemul de prune sunt obligatorii in reteta.