Desert
Pagina 54 din 63
Foarte gustos, tortul este o combinatie reusita intre piscoturi si banane, intr-o crema densa si aromata. Ingredientele sunt pentru sase portii.
Te rog sa incerci sa prepari aceasta reteta. In ciuda numarului mare de calorii, este prea buna pentru a nu fi gustata. Copiii tai merita un asemenea deliciu.
Nu este nici o greseala. Daca se poate cu morcovi, de ce sa nu se poata si cu dovlecei?
Fulgii de ovaz, caramelul si aroma de scortisoara fac din aceasta prajitura o delicatesa. Daca la asta adugi si faptul ca nu se face greu, rezulta o reteta perfecta.
Este foarte usor de facut, este sanatoasa si incredibil de buna.
O combinatie intre un blat si cereale crocante. Totul cu savoare de ciocolata si nuci. Ingredientele sunt suficiente pentru o tava clasica de aragaz.
Ce zici de combinatia dintre blaturi pufoase, ciocolata sau cacao - si cele mai crocante cereale? Dar daca la toate acestea adaugi nuci si multa coaja de portocala?
Ingrediente: 500 grame fructe (capsuni si caise, fructe de padure sau doar caise), 250 grame crema de branza dulce, un ou intreg si un albus, 50 grame zahar, 8-10 biscuiti de buna calitate. Preparare: 1. Bate galbenusul cu zaharul foarte bine. Adauga crema de branza. O poti prepara...
Niste prajiturele senzationale si prin gust si prin felul in care se prepara.
Savuroasa combintie dintre unt si zahar brun, este pusa in valoare de acesti biscuiti.
Sunt deliciosi, spornici si destul de usor de preparat. Merg de minune cu lapte si iaurt si au o aroma exotica.
Americanii le numesc “cookies” si sunt nelipsite din bucataria lor. Oferta de prajiturele uscate, de fursecuri, este destul de bogata in magazine, inconvenientul principal fiind faptul ca sunt pline de aditivi si de grasimi nesanatoase.
Din aceasta colectie de retete nu putea sa lipseasca spuma de ciocolata. Cea de mai jos este una dintre cele mai bune, dupa parerea mea. Astept si parerile voastre.
Este o combinatie exotica, dar extrem de usor de preparat!