Cauta in 20.861 retete

Desert

Pagina 50 din 63
Evident ca o varianta cu ciocolata, nu putea sa lipseasca.
O minune de budinca, usor de preparat si foarte aromata.
O alta reteta, ceva mai simandicoasa.
Poate fi preparata cu paine (mai veche), dar poti folosi si cozonac uscat.
Din cauza ritmului infernal in care traiesc (job, copil, casa), nu am timp, mereu, sa pregatesc masa de seara. Tot asa si ieri. Am exclus varianta unei bucati de carne din congelator, pentru ca nu aveam timp.
Cele mai bune si mai fine fursecuri.
Un dulce ca amintirile din copilarie.
O prajitura de maestru, pe care o poate face insa, oricine. Combinatia de zahar ars din blat si crema de lamaie este delicioasa.
Putine lucruri pe lumea asta sunt mai bune decat prajiturile de casa.
Blinele sunt facute sa mearga cu file de peste afumat. Calde sunt minunate cu smantana si cascaval ras, dar se potrivesc si cu siropuri dulci si dulceturi.
Sunt clatitele pufoase si groase, care nu se ruleaza. Cantitatile sunt pentru 10-15 clatite, dar depinde cat de mari le faci.
Clatitele sarate iti ofera o infinita posibilitate.
Sunt perfecte umplute cu gem, dulceata, marmelada. Poti incerca sa le ungi cu nuca pisata amestecata cu miere de albine, sau crema de ciocolata topita amestecata cu smantana.
"Hai sa facem un munte de clatite!", spunea bunica si dupa vreo ora, doar ce rasarea un munte de clatite!
Este un desert delicios, rapid si extrem de bun.
O prajitura foarte neagra, foarte dulce, foarte ispititoare. Ca sa fie perfecta ai nevoie de forme pentru copt in forma de inima.
Ziua Indragostitilor nu poate fi imaginata fara ciocolata. Asa ca deserturile cu ciocolata nu pot lipsi de la cina in doi. Il poti face pe iubitul tau sa ramana mut de uimire in fata desertului special pentru Ziua Indagostitilor, daca alegi una din propunerile de mai jos.
Cauta acest minunat ingredient - laptele de cocos. Il gasesti in supermarket, in conserve. Nu confunda lichidul din nuca de cocos cu laptele de cocos. Primul...
Inventat pe la 1830 de un cofetar (pe numele lui Franz Sacher) din Viena, reteta a fost tinuta mai bine de un deceniu secreta. Se spune ca este cel mai bun tort din lume.
Se spune ca este cea mai buna tarta cu branza din lume! Este moale, cremoasa, pufoasa si parfumata.