Biscuiti dulci si saratele
Nimic nu se compara cu savoarea preparatelor de casa. Plus ca, in acest fel, alimentatia familiei tale este mult mai sanatoasa.
Eu una prefer dulciurile de casa, indiferent ca este vorba despre prajituri, placinte sau biscuti, in defavoarea celor "de gata".
Si imi sustin preferinta pe argumente: stiu ce pun in compozitie, stiu cand sunt facute, nu folosesc aditivi, iar in final, sunt de mai multe ori castigata, pentru ca produsele facute in casa sunt mai ieftine decat cele din comert, iar despre gust si calitate, evident ca nu suporta comparatie cu cele industriale.
Colectia de mai jos cuprinde si biscuiti dulci si biscuiti sarati. Si unii si altii sunt usor de facut si se pot pastra, la temperatura camerei, intr-o cutie de metal, pana la o saptamana. Ca sa ai de unde alege, vezi si retetele de prajiturele cu fulgi de cereale, dar si pe cele cu fursecuri de casa.
Biscuti cu portocala (sau lamaie)
Biscuiti vienezi
Biscuiti cu scortisoara
Saratele (biscuiti sarati)
Saratele cu chimen