Cauta in 21.052 retete

Biscuti cu portocala (sau lamaie)

Foarte aromati. Daca ai rabdare poti face de doua ori cantitatea, o data cu coaja de portocala, o data cu lamaie. Merita!

Ingrediente:

150 de grame de unt, 150 de grame de zahar brun (dar merge si cel alb), 3 galbenusuri, trei oua intregi, 200 de grame de faina, coaja rasa de la doua portocale (sau de la doua lamai), un praf de sare.

Preparare:

freaca untul spuma impreuna cu zaharul. Pune toate galbenusurile dintr-o data, apoi pe rand celelalte oua. Adauga faina, cernuta proaspat, si omogenizeaza bine. Adauga coaja de portocala (sau de lamaie). Cu o lingurita pune gramajoare de aluat in tava neunsa, si coace-le la foc potrivit 40 de minute. Se scot din tava cu varful unui cutit, imediat ce sunt gata. Se pot pudra cu zahar, dar sunt foarte buni si simpli.

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod