Supa de morcov
Este binecunoscut faptul ca vara avem probleme cu alimentatia... Este prea cald, prea multa agitatie, suntem mai mereu irascibile si obosite, caldura ne toropeste... Asa ca te inteleg perfect ca nu mai ai nici un chef sa intri in bucatarie si sa te "spetesti" gatind. Nici noua nu ne mai arde prea mult de acest lucru! Dar aceasta supa de morcovi este ideala pentru un meniu "varatic"! Are o savoare placuta si gustul inedit, datorat prafului de curry si migdalelor, va merita efortul tau! Garantat!
Ingrediente:
I
1/4 suc de morcov;
1 lingura plante tocate (marar, patrunjel, boranta, brustur negru);
1 lingura branza de vaci;
3 lg. migdale fin macinate;
2 catei de usturoi pisati;
1 lingura ulei;
un praf de sare de mare;
un praf de curry.
II
putina miere;
1/2 ceapa tocata;
6 lg. fulgi de ovaz.
Mod de preparare:
1. Se trec toate ingredientele de la punctul I prin mixer.
2. Se amesteca sucul de morcov impreuna cu plantele tocate, branza de vaci, migdalele macinate, cateii de usturoi, uleiul, praful de sare de mare, de curry si mierea. Apoi se trece ceapa prin mixer si se adauga in supa astfel obtinuta. Se presara fulgii de ovaz deasupra si se poate servi. Optional, aceasta supa se poate incalzi, dar sub 40
Ingrediente:
I
1/4 suc de morcov;
1 lingura plante tocate (marar, patrunjel, boranta, brustur negru);
1 lingura branza de vaci;
3 lg. migdale fin macinate;
2 catei de usturoi pisati;
1 lingura ulei;
un praf de sare de mare;
un praf de curry.
II
putina miere;
1/2 ceapa tocata;
6 lg. fulgi de ovaz.
Mod de preparare:
1. Se trec toate ingredientele de la punctul I prin mixer.
2. Se amesteca sucul de morcov impreuna cu plantele tocate, branza de vaci, migdalele macinate, cateii de usturoi, uleiul, praful de sare de mare, de curry si mierea. Apoi se trece ceapa prin mixer si se adauga in supa astfel obtinuta. Se presara fulgii de ovaz deasupra si se poate servi. Optional, aceasta supa se poate incalzi, dar sub 40