Supa de mere
Va propunem azi o supa cu fructe de sezon, pe care le puteti culege dincurtea prietenilor de la tara sau sa le cumparati din piata. Incercatisupa de mere si nu o sa va para rau.
Ingrediente:
Aripile, spatele, ficatul si pipota de la 1-2 pui, 5-6 mere, 1 galbenusde ou, 1 cana de smantana, 1 ceapa, patrunjel, corcoduse verzi.
Mod de preparare:
Se pun la fiert, cu apa rece, maruntaiele de pui si 1 ceapa intreagasi se ia spuma tot timpul. Cand carnea este fiarta, se scoate ceapasi se adauga merele curatate de coaja, taiate felii. Se lasa sa dea inclocot de 5-6 ori. Se potriveste de sare, se drege cu smantana frecatacu galbenusul si se pune 1 lingura de apa rece. Se presara patrunjelultocat marunt. Se poate acri cu corcoduse.
Ingrediente:
Aripile, spatele, ficatul si pipota de la 1-2 pui, 5-6 mere, 1 galbenusde ou, 1 cana de smantana, 1 ceapa, patrunjel, corcoduse verzi.
Mod de preparare:
Se pun la fiert, cu apa rece, maruntaiele de pui si 1 ceapa intreagasi se ia spuma tot timpul. Cand carnea este fiarta, se scoate ceapasi se adauga merele curatate de coaja, taiate felii. Se lasa sa dea inclocot de 5-6 ori. Se potriveste de sare, se drege cu smantana frecatacu galbenusul si se pune 1 lingura de apa rece. Se presara patrunjelultocat marunt. Se poate acri cu corcoduse.