Supă de ceapă verde
Îţi place ceapa verde? Atunci trebuie să profiţi din plin în acest sezon. Încearcă o nouă reţetă de supă cu ceapă verde, recomandată de Eva.ro. Poftă bună!
Ingrediente
12 cepe verzi
3 cartofi de mărime medie, tăiaţi bucăţi
4 ceşti cu supă de pui
3/4 ceaşcă cu lapte evaporat
1 lingură cu unt
1/2 linguriţă cu sare
1/4 linguriţă cu piper alb
Mod de preparare
Dificultate: medie · Timp preparare: 20 min · Nr. porţii: 4
Pune ceapa, cartofii şi supa într-un vas la fiert. Lasă aproximativ 15 minute după ce a început să fiarbă, la foc mediu.
Strecoara supă şi pune legumele şi laptele evaporat în blender şi lasă-le până obţii o cremă.
Toarnă crema peste supă şi adaugă untul, sarea şi piperul.
Dă focul la minim şi lasă la încălzit.
Se poate servi fie fierbinte, fie rece.
Ornează cu felii de ceapă verde.