Supă cu sparanghel şi brânză
Nimic nu se compară cu o supă fierbinte când temperaturile de afară sunt cu minus. Dacă eşti în pană de idei, îţi venim în ajutor cu o nouă reţetă de supă. Poftă bună!
Ingrediente
1 ceapă
4 linguriţe cu ulei
3 linguri cu făină
2 ceşti cu sparanghel, tăiat bucăţi micicups
2 ceşti cu lapte
2 ceşti cu supă de pui
2 cartofi tăiaţi cubuleţe
2 căţei de usturoi
1 ceaşcă cu brânză cedar rasă
1/3 ceaşcă cu smântână
Mod de preparare
Dificultate: medie · Timp preparare: 30 min · Nr. porţii: 2
Căleşte ceapa cu uleiul într-o oală la foc mediu. Adaugă apoi făina, mestecând, şi apoi următoarele 6 ingrediente. Mestecă până când supa devine cremoasă. Se reduce focul şi se mai lasă 10 minute, mestecând. Adaugă apoi brânza şi smântâna. Lasă pe foc până când se topeşte brânza. Se serveşte caldă.