Supă-cremă de roşii
În plin sezonul roşiilor, te poţi bucura de o
supă delicioasă, care poate fi consumată şi rece. În numai
jumătate de oră obţii o supă perfectă!
- 1 kilogram de roşii bine coapte
- 1 ceaşcă cu ceapă tocată
- 2 căţei de usturoi
- 1/2 ceaşcă cu morcov tocat
- 1/4 ţelină tocată mărunt
- 1 linguriţă cu sare
- 1/2 linguriţă cu cimbru mărunţit
- 1/2 linguriţă piper negru
Încinge uleiul, căleşte ceapa şi usturoiul.
Adaugă morcovii şi ţelina. Lasă pe foc încă 10 minute, amestecând frecvent. Adaugă o jumătate de cească cu apă, dacă este necesar.
Adaugă toate ingredientele şi acoperă cu apă.
Lasă la fiert încă 20 de minute, amestecând frecvent.
Ingrediente:
- 1 kilogram de roşii bine coapte
- 1 ceaşcă cu ceapă tocată
- 2 căţei de usturoi
- 1/2 ceaşcă cu morcov tocat
- 1/4 ţelină tocată mărunt
- 1 linguriţă cu sare
- 1/2 linguriţă cu cimbru mărunţit
- 1/2 linguriţă piper negru
Preparare:
Încinge uleiul, căleşte ceapa şi usturoiul.
Adaugă morcovii şi ţelina. Lasă pe foc încă 10 minute, amestecând frecvent. Adaugă o jumătate de cească cu apă, dacă este necesar.
Adaugă toate ingredientele şi acoperă cu apă.
Lasă la fiert încă 20 de minute, amestecând frecvent.