Salate de primavara, cu pui II
Salatele cu pui sunt savuroase. Combinata cu sosuri sanatoase, cu verdeturi, suc de lamaie si eventual iaurt sau smantana, carnea de pui, fiarta, la gratar sau preparata la cuptor, este un deliciu.
Aceste salate sunt un fel de mancare ideal pentru cina, mai ales primavara cand scopul nostru al tuturor este acela de a scapa de cele cateva kilograme adunate in timpul iernii, pentru ca nu au mai mult de 350 de kcal pentru o portie.
Salatele de pui sunt ideale pentru a folosi resturile de pui, ramase de la cina de ieri. Pe langa retele de mai jos iti recomand sa incerci si salata de cartofi cu hrean, salata Nicosie, salata de telina cu nuci, in care merge sa adaugi si carne de pui.
Salata de pui cu mandarine si susan
Salata de pui cu castraveti, ridichi si smantana
Salata de pui cu morcov, telina si mere
Salata de pui cu afine si mango
Salata de ardei cu pui