Mancare de gulii
Este timpul sa "luam in vizor" o alta leguma apreciata pentru gustul sau... Aceasta mancare de gulii iti ofera necesarul de vitamine si prospetime pentru o zi intreaga, intr-o combinatie de legume "crude": gulii, castraveti, morcovi, hrean si ceapa. Piureul de migdale incorporat in sos va adauga un gust special acestui fel de mancare si speram sa fii multumita de rezultat!
Ingrediente:
200 g gulii rase;
50 g castraveti taiati in rondele subtiri;
100 g morcovi rasi;
1 legatura ridichi de luna, taiate fideluta;
1 legatura de hrean tocat;
1/4 ceapa tocata.
Sosul:
3 linguri ulei;
1 lingurita drojdie uscata;
1 lingura praf de molken;
1 lingura piure de migdale;
1 lingurita lamaie;
sare de mare;
condimente.
Mod de preparare:
Se prepara sosul si se toarna peste cruditati, amestecandu-se usor. Se orneaza cu o parte din hreanul tocat.
Ingrediente:
200 g gulii rase;
50 g castraveti taiati in rondele subtiri;
100 g morcovi rasi;
1 legatura ridichi de luna, taiate fideluta;
1 legatura de hrean tocat;
1/4 ceapa tocata.
Sosul:
3 linguri ulei;
1 lingurita drojdie uscata;
1 lingura praf de molken;
1 lingura piure de migdale;
1 lingurita lamaie;
sare de mare;
condimente.
Mod de preparare:
Se prepara sosul si se toarna peste cruditati, amestecandu-se usor. Se orneaza cu o parte din hreanul tocat.