Ciuperci umplute
Ingrediente si cantitati:
500 g. ciuperci
50 g. ulei
2 linguri frunze de patrunjel tocat
un praf de piper
sare
Mod de preparare:
Se aleg ciupercile albe, frumoase si potrivit de mari. Se spala. Se aseaza ciupercile intr-o cratita pe masina, punand in fiecare ciuperca un praf de sare si putin ulei. Se acopera si se tin pana se inmoaie. Separat, se toaca marunt picioarele ciupercilor, se pun in alta cratita si se inabusa cu putina sare si ulei. Cand sunt bine inmuiate si scazute, se dau la o parte sa se racoreasca, se adauga patrunjelul tocat marunt, piperul praf si cu aceasta tocatura se umplu ciupercile, de asemenea, racorite. Se aseaza pe farfurie si se servesc reci.
500 g. ciuperci
50 g. ulei
2 linguri frunze de patrunjel tocat
un praf de piper
sare
Mod de preparare:
Se aleg ciupercile albe, frumoase si potrivit de mari. Se spala. Se aseaza ciupercile intr-o cratita pe masina, punand in fiecare ciuperca un praf de sare si putin ulei. Se acopera si se tin pana se inmoaie. Separat, se toaca marunt picioarele ciupercilor, se pun in alta cratita si se inabusa cu putina sare si ulei. Cand sunt bine inmuiate si scazute, se dau la o parte sa se racoreasca, se adauga patrunjelul tocat marunt, piperul praf si cu aceasta tocatura se umplu ciupercile, de asemenea, racorite. Se aseaza pe farfurie si se servesc reci.
- Salata Tangy din morcovi si ridichi
- Salata cu broccoli si conopida
- Salata cu fasole rosie si avocado
- Salata cu fructe si iaurt
- Salata cu nuca, mar si portocala
- Salata de castraveti orientala
- Salata de creveti cu telina
- Salata de morcovi... "exotica"
- Salata de pui cu sos tartar
- Salata greceasca cu tofu