Reteta pentru o marmelada delicioasa
Vara, stie orice gospodina, se prepara dulceturile si gemurile pentru iarna: gemuri din toate fructele de sezon, care abia asteapta iarna, sa fie savurate de intreaga familie. Daca iti este dor de marmelada copilariei, acum ai propria reteta pentru ea. Se prepara foarte usor si poti aprecia singura cantitatea necesara, in functie de apetitul celor dragi... Iti uram spor la treaba si... pofta buna!
Ingrediente:
1/3 stafide (fructe uscate);
1/3 curmale;
putine caise.
Mod de preparare:
Se taie marunt fructele si, peste noapte, se lasa acoperite, in apa, pentru a se inmuia. Dimineata, se adauga 1/3 fructe proaspete si se trec prin mixer, pana se obtine un piure mai gros.
Ingrediente:
1/3 stafide (fructe uscate);
1/3 curmale;
putine caise.
Mod de preparare:
Se taie marunt fructele si, peste noapte, se lasa acoperite, in apa, pentru a se inmuia. Dimineata, se adauga 1/3 fructe proaspete si se trec prin mixer, pana se obtine un piure mai gros.