Inghetata de casa
Facuta in casa, fara aditivi, inghetata este un adevarat deliciu. Mult mai echilibrata nutritional, comparativ cu variantele industriale, fara aditivi, preparata la tine in bucatarie, este combinatia perfecta intre gustos si sanatos. Pentru o inghetata reusita, trebuie sa stii cateva secrete.
In primul rand foloseste ingrediente proaspete, lapte integral si smantana cu cel putin 30% grasime. Daca este sa compari grasimea din lacatele folosite la inghetata de casa, cu aditivii si chimicalele din inghetata industriala, esti evident in avantaj. In al doilea rand, foloseste zahar brun. Un al secret important este sa folosesti arome naturale: ideale sunt vanilia, coaja de portocale si lamaie, scortisoara, cacao si cafea.
O pastaie de vanilie poate fi pusa la pastrat, taiata in bucati in zahar pudra. O lingurita din acest zahar vanilat este suficient pentru a da aroma unui desert. Iar borcanul poate fi umplut de cel putin de doua ori. Poftiti la inghetata!
Inghetata de ciocolata I
Inghetata de ciocolata II
Inghetata de vanilie cu stafide
Inghetata cu fructe
In primul rand foloseste ingrediente proaspete, lapte integral si smantana cu cel putin 30% grasime. Daca este sa compari grasimea din lacatele folosite la inghetata de casa, cu aditivii si chimicalele din inghetata industriala, esti evident in avantaj. In al doilea rand, foloseste zahar brun. Un al secret important este sa folosesti arome naturale: ideale sunt vanilia, coaja de portocale si lamaie, scortisoara, cacao si cafea.
O pastaie de vanilie poate fi pusa la pastrat, taiata in bucati in zahar pudra. O lingurita din acest zahar vanilat este suficient pentru a da aroma unui desert. Iar borcanul poate fi umplut de cel putin de doua ori. Poftiti la inghetata!
Inghetata de ciocolata I
Inghetata de ciocolata II
Inghetata de vanilie cu stafide
Inghetata cu fructe