Inghetata de ciocolata II
O varianta mai simpla, dar la fel de buna.
100 de grame de ciocolata cu continut mare de cacaco, doua linguri de cacao, 50 de grame de unt, 100 de grame de zahar si trei oua, 300 de grame de smantana.
Preparare:
Pune ciocolata, cacaoa, untul impreuna cu sase linguri de apa la foc mic, pana se omogenizeaza, dar fara sa clocoteasca.
Bate albusurile spuma cu zaharul, adaugat treptat, apoi adauga si galbenusurile.
Amesteca cele doua compozitii, dar dupa cea cu ciocolata este bine racorita.
Adauga 300 de grame de smantana.
Rastoarna compozitia in vase si da-o la congelator pentru 5-6 ore.
Ingrediente:
100 de grame de ciocolata cu continut mare de cacaco, doua linguri de cacao, 50 de grame de unt, 100 de grame de zahar si trei oua, 300 de grame de smantana.
Preparare:
Pune ciocolata, cacaoa, untul impreuna cu sase linguri de apa la foc mic, pana se omogenizeaza, dar fara sa clocoteasca. Bate albusurile spuma cu zaharul, adaugat treptat, apoi adauga si galbenusurile.
Amesteca cele doua compozitii, dar dupa cea cu ciocolata este bine racorita.
Adauga 300 de grame de smantana.
Rastoarna compozitia in vase si da-o la congelator pentru 5-6 ore.