Cauta in 21.435 retete

Rasfata-te cu un cocktail!

Ziua de 1 martie ar trebui sa fie speciala pentru fiecare dintre noi, deoarece este simbolul unui nou inceput. Ofera-ti tie si iubitului tau un cocktail cu aroma de primavara si dezmorteste-te impreuna cu natura!

Sasa Matic, barman in Club Office, ne recomanda retele celor mai "fierbinti" cocktail-uri, pentru a le putea prepara acasa. Asadar, alege-l pe cel care te incanta!
 

Red hot passion
Pentru a-l prepara aveti nevoie de 2 cl. Bourbon, 2 cl. Amaretto, 2cl. Southern Comfort, 1 cl Gin Dash Triple Sec, 3 cl. suc de portocalesi 3 cl. suc de ananas.
Se amesteca in shaker (sau mixer) cu cuburi de gheata, se strecoara pe gheata pisata si se orneaza cu portocala.

White cloud
Pentru a-l prepara, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 2 cl. vodka,2 cl. Crema de Coco alba, 2 cl. frisca si 6 cl suc de ananas.
Se amesteca in shaker cu gheata cuburi si se strecoara pe gheata pisata.

Golden Dawn
Pentru a pregati acest cocktail aveti nevoie de 4 cl. Calvados, 2 cllichior de caise, 2 cl. gin, 6 cl. suc de portocale si Grenadine. Se amesteca in shaker cu cuburi de gheata si se adauga Grenadine.

Pret a porter
Pentru prepararea acestui cocktail aveti nevoie de o lingurita de zahar pudra, 3 cl. rom, 1 cl. lichior de caise, 1 cl. de Triplu Sec, 1 cl suc de lamaie.
Se amesteca in shaker cu cuburi de gheata si se orneaza cu caise.

White Lady
Pentru a obtine acest sortiment va sunt necesare: 4-5 cl. gin, 2 cl. suc de lamaie, sirop de zahar (dupa gust), 2 cl. Triplu Sec si jumatate de albus de ou.
Se agita puternic in shaker cu cuburi de gheata si se strecoara in cupa de cocktail.

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod