Mango lassi, o băutură indiană delicioasă
Dacă îţi place fructul de mango, foloseşte această reţetă tradiţională indiană pentru a prepara un mango lassi. Vei fi încântată de rezultatul obţinut!
Ingrediente
1 cană cu bucăţi de mango
1 cană cu iaurt simplu
1/4 linguriţă de cardamom măcinat
miere de albine, după gust
cuburi de gheaţă
1/4 linguriţă cu turmeric pudră (opţional, pentru culoare intensă)
frunze proaspete de mentă (pentru ornat)
Mod de preparare
Dificultate: usoara · Timp preparare: 15 minute · Nr. porţii: 2
Se mixează toate ingredientele în blender până când obţii o băutură cremoasă şi delicioasă.
Se garniseşte cu frunze proaspete de mentă şi se consumă cu cuburi de gheaţă.
- Salata Tangy din morcovi si ridichi
- Salata cu broccoli si conopida
- Salata cu fasole rosie si avocado
- Salata cu nuca, mar si portocala
- Salata de broccoli si bacon
- Salata de creveti cu telina
- Salata de morcovi... "exotica"
- Salata de pui cu sos tartar
- Salata de rosii dulce-acrisoara
- Salata de varza cu ananas