Cauta in 21.294 retete

Cocktail Green Apple si alte combinatii de fructe

Haide sa vedem ce suprize ne rezerva cocktail-ul Green Apple. Pentru a-l prepara avem nevoie de suc de mere, limonada, zahar brun, blue curacao. Mai ai cateva minute si o sa te bucuri de gustul lui, dar ca sa ajungi acolo trebuie sa torni intr-un pahar cu gheata suc de mere, trei sferturi, adaugi apoi putina limonada. Nu uita de zaharul brun si de un dash de curacao. Acum amesteca si bucura-te de gustul lui.

Nu vrei mere, alege bananele. Pentru a-l prepara ai nevoie de 50 ml de piure de banane, sirop de banane, mix sweet and sour si inghetata de vanilie. Intr-un shaker cu gheata pisata trebuie sa pui doua cupe de inghetata, piurelul de banana, un dash de sirop de vanilie, un dash de sweet and sour. Agita bine pana se omogineaza continutul si toarna intr-un pahar. Nu uita de o felie de banana pe care poti sa o folosesti ca si decor.

Portocalele sunt senzationale, mai ales daca iti este foarte cald. Te vor racori si-ti vor da pofta de viata de care ai nevoie ca sa te bucuri de concediu pe mai departe. Haide atunci sa vedem cum putem prepara un cocktail de portocale. Asadar, ai nevoie de 0.2 l sus de lamaie, 0.6 l suc de portocale, pe care le amesteci, adaugi gheata si poti sa-l servesti.

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod