Bautura racoritoare "Cosa"
O bautura acrisoara, la bogatia gustului sau contribuind castravetii, rosiile si pepenele galben. Se pare ca vara aceasta este prielnica celor mai neobisnuite combinatii de fructe cu legume, dar acestea sunt si unele dintre cele mai delicioase posibile. Busuiocul este numai bun pentru a aroma acest piure-bautura racoritoare, venit la fix in zilele de canicula...
Ingrediente si cantitati:
100 g pepene galben;
100 g castraveti;
100 g rosii;
2 dl apa;
1 lingura praf de lapte;
2 frunze de busuioc;
1 praf de sare de mare;
floricele de boranta.
Mod de preparare:
Pepenele, catravetii si rosiile se taie in bucatele. Busuiocul se toaca marunt. Din toate ingredientele de mai sus, mai putin floricelele de boranta, se face un piure, care se toarna in pahare si se decoreaza cu floricele de boranta.
Ingrediente si cantitati:
100 g pepene galben;
100 g castraveti;
100 g rosii;
2 dl apa;
1 lingura praf de lapte;
2 frunze de busuioc;
1 praf de sare de mare;
floricele de boranta.
Mod de preparare:
Pepenele, catravetii si rosiile se taie in bucatele. Busuiocul se toaca marunt. Din toate ingredientele de mai sus, mai putin floricelele de boranta, se face un piure, care se toarna in pahare si se decoreaza cu floricele de boranta.