Cauta in 21.294 retete

Supă gulaş ungurească

Ai avut ocazia să consumi supă gulaş ungurească şi vrei să o prepari şi tu acasă? Descoperă aici reţeta perfectă!

Ingrediente

- 500 g carne de vită
- 3 cartofi mari
- 2 cepe mari
- 1 ardei gras
- 1 praf de chimen
- 1 linguriţă maghiran
- 6 linguri de bulion
- 2 linguriţe boia
- sare
- piper

Mod de preparare

Dificultate: usoara

Începem prin a tăia carnea de vită cubuleţe, asta în cazul în care nu am cumpărat deja una specială pentru gulaş. Se căleşte ceapa taiată mărunt, de adaugă boiaua, sarea, carnea şi se prăjesc câteva minute, după care se adaugă apă.

Se lasă la foc mediu până se fierbe carnea, apoi se adaugă condimentele, ardeiul, bulionul şi cartofii taiaţi în cubuleţe.

Se fierbe în continuare timp de 15-20 minute şi apoi e numai bună de mâncat.


 

Comentarii (1)

  • RodicaPuscasu  pe 20 nov 2016, 12:05
    retete

    Foarte interesanta reteta! O voi incerca si eu!

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod