Cauta in 21.294 retete

Supă cremă de cartofi cu şuncă

N-ai chef să petreci prea mult timp în bucătărie când ajungi seara acasă? Încearcă atunci o reţetă simplă şi delicioasă, cum este supa cremă de cartofi cu şuncă! Se prepară uşor şi o poţi consuma cu crutoane.

Ingrediente

3, 4 cartofi tăiaţi mărunt
100 g ţelină tocată
o ceapă mare tocată
1 linguriţă de pătrunjel uscat
400 g cani de lapte
250 g brânză rasă
200 g şuncă tăiată în cubuleţe
sare şi piper după gust

Mod de preparare

Dificultate: usoara

Într-o oală se pun cartofii, ţelina, ceapa, pătrunjelul, sarea şi piperul. Peste legume se adaugă suficientă apă cât să le acopere. Totul se lasă la fiert până când legumele se înmoaie. Mai apoi, se adaugă laptele care a fost fiert în prealabil în alt vas. Se fierbe supa până când devine cremoasă, după care se adaugă brânza şi şunca. După ce brânza se topeşte supa este gata!

Comentarii (1)

  • daniel  pe 11 mai 2012, 16:15
    anunt matrimoniale

    vreau sa cunosc multe fete harnica si cuminte de la oras sau de la tara in 19 si 35 de ani din timisoara din zona mea prntul turcesc zona fabric sau din judetul timis ghiroda ianova parta sacalaz recas izvin denta lugoj padureni sau din ue spania elvetia geneva franta italia grecia sau din republica moldova eu ma numesc daniel din timisoara am 29 de ani m 168 kg 59 sunt in zodia capricorn vreau o fata care sa ma iubesca si care sa imi ofere iubire cu adevarat eu am defect la fizic am avut si probleme in familie mama mea a murit de cancer la varsta de 57 de ani am ramas singur nu mai am pe nimeni am doar pe sora mea de 33 de ani care ie plecata in america am ramas doar eu singur vad ca nimeni nu imi sterge lacrima vreau sa sa ma acepte asa cum ie dat de la dumnezeu telefon 0741571238 sau 0763314837 pe cosmote nu am telefon pe cosmote doar pe orange am pe idul meu de menseger la [email protected] iti stau la dispozite 24 din 24 de ore din zi si noapte noua stop nu acept numar privat deloc vreau ca anuntul meu sa nu fie loat inglume proaste acept sms noua stop din zi si noapte

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod