Cauta in 21.294 retete

Retete care-ti pastreaza tenul impecabil

Exista anumite alimente care protejeaza tenul de factorii externi, se arata intr-un studiu aparut in Jurnalul Academiei Americane de Dermatologie. Iata ce combinatii alimentare poti sa faci ca sa ai un ten curat si lipsit de riduri.

Daca ti-ai facut lista de cumparaturi nu uita sa adaugi alimente care contin vitamina C, licopen, acizi grasi omega 3, cafeina si isoflavone din soia ca sa-i faci un bine tenului tau.

Printre alimentele recunoscute pentru efectele lor revigorante si regeneratoare se numara: rosiile, capsunile, branza tofu, cafeaua, somonul, papaya, grepfrutul roz, porumbul, fasole verde, galbenusul de ou, ardeii, morcovii, laptele de soia, tonul, broccoli, spanacul si sardinele.

Atentie la dulciuri! Specialistii in frumusete sunt de parere ca dulciurile nu fac bine la piele. Asadar, alege-le cu atentie si limiteaza pe cat posibil consumul lor daca vrei sa ai grija de pielea ta. In schimb, ciocolata neagra cu un continut de cacao peste 70% are unda verde, datorita cantitatii de antioxidanti care au rolul de a proteja pielea de radicalii liberi.

 

Iata cateva combinatii alimentare pe care le poti prepara foarte rapid:

 

  Sote de rosii cu porumb

 

  Sandvisuri in lipie (sarace in calorii)

 

  Cuscus cu caise si somon la gratar

 

  Supa crema de morcovi cu curry

 

Comentarii (1)

  • Cat.Girl  pe 30 aug 2010, 11:21
    eva

    Mi-a fofs de mare ajutor sit-ul eva :)

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod