Tocana de ciuperci
Ingrediente si cantitati:
500 g. ciuperci
500 g. cartofi
1-2 cepe mai mici
4 linguri ulei
patrunjel verde
sare
piper
Mod de preparare:
Se taie ceapa marunt si se caleste usor in grasime, adaugand ciupercile taiate in bucati potrivite, sare si piper. Se lasa sa fiarba inabusit, pana cand scade zeama lasata de ciuperci. Se pun apoi cartofii taiati in bucati mai mici, putina apa, si se lasa sa fiarba pana cand sunt gata. Se presara patrunjel verde la servire. Este buna atat calda cat si rece.
500 g. ciuperci
500 g. cartofi
1-2 cepe mai mici
4 linguri ulei
patrunjel verde
sare
piper
Mod de preparare:
Se taie ceapa marunt si se caleste usor in grasime, adaugand ciupercile taiate in bucati potrivite, sare si piper. Se lasa sa fiarba inabusit, pana cand scade zeama lasata de ciuperci. Se pun apoi cartofii taiati in bucati mai mici, putina apa, si se lasa sa fiarba pana cand sunt gata. Se presara patrunjel verde la servire. Este buna atat calda cat si rece.