Cauta in 21.052 retete

Tocana de ciuperci

Ingrediente si cantitati:

500 g. ciuperci
500 g. cartofi
1-2 cepe mai mici
4 linguri ulei
patrunjel verde
sare
piper

Mod de preparare:

Se taie ceapa marunt si se caleste usor in grasime, adaugand ciupercile taiate in bucati potrivite, sare si piper. Se lasa sa fiarba inabusit,  pana cand scade zeama lasata de ciuperci. Se pun apoi cartofii taiati in bucati mai mici, putina apa, si se lasa sa fiarba pana cand sunt gata. Se presara patrunjel verde la servire. Este buna atat calda cat si rece.

Comentarii (4)

  • pavel  pe 25 ian 2009, 16:12
    FUU NUI GUSTOSSSSSSSSSSS

    foarte ru pregatot

  • pavel  pe 25 ian 2009, 16:13
    Ba am glumit

    E gustossssssss fain o receta super

  • Camy  pe  1 dec 2009, 11:26
    fain....

    E foarte gustooooosss...... Merita incercata!!!!

  • Gina  pe  9 iul 2010, 16:18
    tocana de ciuperci

    foarte gustoasa mancarea si usor de preparat.

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod