Praz cu masline
Pentru ca inca mai suntem in post si poate ati vrea sa va diversificati meniul, va recomandam o reteta utila si actuala, de doua portii, ingredientele gasindu-se pe piata in acest moment.
Ingrediente si cantitati:
240 g. praz
60 g. masline
10 g. faina
20 ml. ulei
10 ml. otet
sare
pasta de tomate
Mod de preparare:
Se curata prazul, se spala, se taie in bucati de circa 10 cm. lungime si se inabusa in apa cu sare. Se adauga uleiul, faina diluata in putina apa rece si pasta de tomate (bulion), precum si putin otet. Se adauga maslinele, oparite timp de 10 minute in apa clocotita si se amesteca bine, dupa care se introduce in cuptor, ca sa scada. Se serveste rece.
Informatii furnizate de www.all.ro din Cartea "Dietoterapie practica - 800 de retete culinare", autor: Laurentiu Cernaianu
Ingrediente si cantitati:
240 g. praz
60 g. masline
10 g. faina
20 ml. ulei
10 ml. otet
sare
pasta de tomate
Mod de preparare:
Se curata prazul, se spala, se taie in bucati de circa 10 cm. lungime si se inabusa in apa cu sare. Se adauga uleiul, faina diluata in putina apa rece si pasta de tomate (bulion), precum si putin otet. Se adauga maslinele, oparite timp de 10 minute in apa clocotita si se amesteca bine, dupa care se introduce in cuptor, ca sa scada. Se serveste rece.
Informatii furnizate de www.all.ro din Cartea "Dietoterapie practica - 800 de retete culinare", autor: Laurentiu Cernaianu