Ciuperci umplute
Ingrediente si cantitati:
500 g. ciuperci
50 g. ulei
2 linguri frunze de patrunjel tocat
un praf de piper
sare
Mod de preparare:
Se aleg ciupercile albe, frumoase si potrivit de mari. Se spala. Se aseaza ciupercile intr-o cratita pe masina, punand in fiecare ciuperca un praf de sare si putin ulei. Se acopera si se tin pana se inmoaie. Separat, se toaca marunt picioarele ciupercilor, se pun in alta cratita si se inabusa cu putina sare si ulei. Cand sunt bine inmuiate si scazute, se dau la o parte sa se racoreasca, se adauga patrunjelul tocat marunt, piperul praf si cu aceasta tocatura se umplu ciupercile, de asemenea, racorite. Se aseaza pe farfurie si se servesc reci.
500 g. ciuperci
50 g. ulei
2 linguri frunze de patrunjel tocat
un praf de piper
sare
Mod de preparare:
Se aleg ciupercile albe, frumoase si potrivit de mari. Se spala. Se aseaza ciupercile intr-o cratita pe masina, punand in fiecare ciuperca un praf de sare si putin ulei. Se acopera si se tin pana se inmoaie. Separat, se toaca marunt picioarele ciupercilor, se pun in alta cratita si se inabusa cu putina sare si ulei. Cand sunt bine inmuiate si scazute, se dau la o parte sa se racoreasca, se adauga patrunjelul tocat marunt, piperul praf si cu aceasta tocatura se umplu ciupercile, de asemenea, racorite. Se aseaza pe farfurie si se servesc reci.