Cauta in 21.294 retete

Trei retete frantuzesti, cu carne

Te impresioneaza rafinamentul mancarurilor frantuzesti, insa ti se pare imposibil sa concurezi in bucatarie cu maestrii bucatari din Franta? Nici nu trebuie; avand la indemana ingrediente proaspete, indicatiile noastre si putin timp la dispozitie, poti pregati retete delicioase, fara prea mult efort.

Bucataria frantuzeasca are un farmec aparte. Este renumita prin rafinament, savoare, dar pare... complicata. Acest ultim aspect nu este contrazis de usurinta retetelor de mai jos.

Bucataria traditionala frantuzeasca este complicata, intr-adevar, dar cele mai multe dintre preparate pot fi realizate, fara probeme, de catre orice femeie.

Retetele cu trei feluri de carne sunt o dovada in acest sens. Toate sunt usor de facut, nu necesita foarte mult timp si sunt extrem de gustoase. Combinatiile inedite dintre ingredientele folosite in retetele de mai jos sunt "responsabile" pentru gustul deosebit, care va fi apreciat atat de familie, cat si de prieteni.

Pentru a te bucura cu adevarat de experienta veritabila a bucatariei in stil "francais" nu-ti ramane decat sa iti pui indemanarea si vointa la incercare si sa incerci aceste retete apetisante:

Comentarii (1)

  • tenerife  pe 27 oct 2008, 00:15
    retete gustoase

    cred ca o sa incerc toate retetele de mai sus. sunt apetisante

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod