Cauta in 21.294 retete

Meniu de toamna

Toamna este perioada in care intrebarea "ce gatesc azi?" nu exista. Cu o singura conditie: sa treci prin piata, macar o data pe saptamna. Ca dovada ca se poate, dar si ca o provocare iti propun un experiment: o tura de cumparaturi in piata, cu lista de cumparaturi in mana si meniul pentru o familie de patru persoane.

Ce am cumparat: doi piepti de pui fara os si un pui intreg, o bucata de dovleac de vreo 750 de grame, doua teline potrivite, cu tot cu frunze, jumatate de kilogram de morcovi si alta jumatate de pastranac (cel proaspat miroase frumos si intens daca il razui cu unghia usor), patru-cinci cepe rosii, o conopida mare, doua legaturi de tarhon, una de marar, un kilogram de rosii, un borcan mare de smantana, un litru de lapte, un pachet de unt, 10 oua, 100 grame nuca. Pentru desert incearca tarta cu dovleac sau placinta frantuzeasca cu mere.

Salata de conopida

Supa crema de dovleac

Comentarii (1)

  • vivi  pe 26 oct 2009, 14:45
    interesant

    adevarul, este ca toamna, este cel mai bogat anotimp...este momentul cand adunam roadele din timpul anului, si nu ne putem plange; este vremea gemurilor, dulceturilor, compoturilor, a muraturilor! Spor la treaba tuturor!

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod