Cauta in 21.294 retete

Pepeni muraţi

O reteţă altfel, un fel de murături pe care nu-l prepară chiar toată lumea. Să vedem despre ce este vorba...

Ca ingrediente ai nevoie de pepeni, gogonele, castraveţi, frunze de ţelină, frunze de hrean, sare.

Modul de preparare este la fel de simplu ca lista de ingrediente. Pepenii se spală şi se pun în borcane, printre ei aşezându-se castraveţi, gogonele, frunzele de ţelină si de hrean, pentru aromă. Apoi, pentru fiecare de litru de apă, se adaugă 25 g de sare, iar saramura astfel obţinută se fierbe. Lichidul se toarnă peste murături, iar borcanele se leagă la gură.

Locul în care se depozitează murăturile trebuie, obligatoriu, să fie răcoros.

Comentarii (9)

  • Avramescu Nicoleta  pe 20 sep 2010, 16:20
    am fost cu multi

    nustiu de ce sunt asa de prosta de am stat cu ori ce baiat sa mio traga da asta se pare ca nu e un regret pentru mine asta sunt eu mia placut si o sa mai fac .

  • pop maria  pe 29 sep 2010, 11:13
    Draga Nicoleta

    Draga Nicoleta,avand in vedere ca citesc si copii si parinti si bunici aceste retete ar trebui sa te abtii de la astfel de comentarii. Nu e de lauda si nu intereseaza pe nimeni viata ta sexuala. Deloc.

  • Coco Chanel  pe 29 sep 2010, 22:20
    Draga Nicoleta

    Esti o retardata sau o perosoana lipsita de caracter cu deficiente mari...Sunt alte site-uri pt ceea ce cauti...Succes mai departe(in niciun caz aici)!!!!

  • elen  pe  7 oct 2010, 10:17
    UFFFFFFFFFFFFF PROSTIA ASTA

    POATE VREA SA SPUNA K INK NU A AVUT TIMP SA INVETE SA PUNA PEPENI LA MURAT K A FOST PREA OCUPAT...ORICUM RUSINE.....

  • ????????????????  pe  7 oct 2010, 10:21
    ARE SI EA O PROBLEMA

    TREBUIA SA LASE SI NR.DE TEL......DACA ERA RETETA DE CASTRA VETI MA MAI GANDEAM LA ALTELE DAR ASA????CE ZIC BATRANI CARE VAD?????????????

  • elena  pe 25 oct 2010, 18:22
    pentru comentariile nicoletei

    oameni buni.....treziti-va la realitate si nu mai aruncati cu pietre in oameni.la varianta ca a scris altcineva in locul ei si i-a postat numele nu v-ati gandit.oare de ce?cati barbati dobitoci nu sunt pe lumea asta care dupa ce se sterg pe maini arunca nu noroi? numai romanii sunt capabili de asa ceva.rusine nu ei ci VOUA care nu ganditi inainte sa loviti!

  • aurely  pe 17 sep 2011, 14:02
    muraturi

    CE MURATURI BUNE NE DATI ,,SI RETETELE VALOROASE EU LE FAC IN FIECARE AN SI PE LANGA DE ZICETI VOI PUN SI CEVA STRUGURI DULCI,,,FFF DULCI ALBI CA IES MURATURILE MAI DULCI SI SIFONATE ,,,,,,,,,POFTA BUNA ,,,,,SI,,,,,LU MURATURA AIA DE NICOLETA NU VA FACETI GRIJI DE PUDOARE ,,RECOMANDATI--I UN MORCOV FRATE CA TOT SUNTEM LA RUBRICA LEGUMWE ASTA NU O SA -O TRAGA IN PIEPT SI NICI NU O SA O FOLOSEASCA DREPT ,,,,,TUALETA ,,,,,BINE CA II PLACE ,,,ASTA E DEJA EA MURATURA NU-I MAI TREBUIE SI LA BORCAN PENTRU IARNA CA,,,,,DEH INTELEGE TOATA LUMEA CE VREA EA ,,,,

  • mihai  pe  6 oct 2011, 07:36
    taratura

    da ,este o femei rea de musca.a fost cu tot satul si credetima, a intins-o si 13 barbati intr-o singura seara.

  • alina  pe 12 oct 2011, 09:58
    muraturi

    o sa fac si eu sa vedem daca o sa le placa la familia mea am tot auzit de pepeni murati dar nu am incercat niciodata sa fac si eu sper sa ne placa

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod