Cauta in 21.308 retete

Torturi delicioase, in noaptea dintre ani!

Orice moment festiv, fie ca este vorba despre o aniversare sau o alta ocazie deosebita, cum este Revelionul, trebuie sarbatorit cu un tort delicios si cu sampanie.

Tortul, prajitura clasica a tuturor momentelor speciale din viata ta, are gustul cel mai bun atunci cand este pregatit, cu grija si dragoste, chiar de tine, in propria bucatarie.

In functie de preferintele proprii sau ale celor dragi, poti alege atat tipul de tort pe care doresti sa il prepari, cat si ingredientele cu care il vei imbogati. Poti opta intre ciocolata, fructe proaspete, caramelizate sau confiate, frisca, martipan, alune, migdale, biscuiti sau bomboane si il poti presara cu fulgi de nuca de cocos sau de ciocolata.

Punandu-ti imaginatia, dar si priceperea, la incercare poti realiza combinatii interesante intre ingredientele folosite - de exemplu, ciocolata cu fructe sau straturi alternate de blat si inghetata.

Torturile au marele avantaj de-ati permite sa te desfasori si sa-ti folosesti creativitatea in arta decoratului. Poti realiza diferite desene sau cerculete din fructe sau frisca, iar cele mai curajoase pot incerca chiar torturi pregatite in diverse forme.

Echipa Eva.ro ti-a pregatit retetele celor mai iubite si solicitate torturi in seara de Anul Nou, pentru ca tu sa te poti inspira si sa poti pune pe masa festiva cel mai apetisant tort!

  Tort alb din biscuiti

  Tort cu ciocolata 

  Tort cu crema de cacao si alune

  Tort din piscoturi cu crema de ciocolata 

  Tort Dobos 

  Tort cu frisca si capsune 

  Tort cu ciocolata 

                                                                                                                                                                           Un articol de Claudia Ariton
 

Comentarii (2)

  • IOANA DRAGAN  pe 29 dec 2008, 09:25
    MULTUMIRI !

    VA MULTUMESC MULT PENTRU IDEILE DUMNEAVOASTRA DELICIOASE, IN TEMA SI LA TIMP SI PERMITETI-MI SA VA DORESC UN AN NOU CU SANATATE, BUCURII CAT VA CUPRINDE INIMA, ZILE SENILE SI MULTE SUCCESE ! LA MULTI ANI !

  • adryana  pe 26 nov 2011, 19:54
    aaaaaaa

    buna sunt adryana si as vrea sa gasesc o prajitura cu crema de ciocolata cu fructe apelatyma la adryana_adryana_11 sau 0725199919

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod