Cauta in 21.435 retete

Prajiturile copilariei tale

Iti mai amintesti cand o ajutai pe mama sau bunica la facut prajituri? Iti este dor de crema de vanilie din "Alba ca zapada", de gustul intens al prafului de cacao din Negresa sau de aroma inconfundabila a placintei calda cu mere sau dovleac?

Aproape fiecare dintre noi a incercat aceste deserturi in copilarie, care acum ne trezesc tot felul de amintiri placute. Satioase si deosebit de gustoase, prajituri precum cremsnitul, briosele sau negresa te tin ceva mai mult timp in bucatarie, dar merita tot efortul. Vor face deliciul prietenilor tai invitati la cina, sunt ideale pentru un picnic si chiar si cei mici le prefera.

Apetisantele retete de prajituri, "mostenite" de la bunica ta, care se pastreaza actuale datorita savorii lor deosebite, necesita doar o parte din timpul, priceperea si indemanarea ta, pentru a da rezultate excelente. In plus, preparand aceste prajituri te vei simti din nou copil, amintindu-ti de clipele cand pandeai la usa bucatariei pentru ca "minunile" dulci sa fie in sfarsit scoase din cuptor.

Noi incercam sa te inspiram in prepararea unor prajituri clasice delicioase, oferindu-ti urmatoarele retete:


Prajiturile copilariei tale

Comentarii (1)

  • Scrie Articole  pe 30 apr 2009, 22:57
    Scrie Articole

    Fa bani de acasa scriind articole. www.scriearticole.wordpress.com

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod