Cauta in 21.435 retete

Deserturi usoare, pentru o vara dulce!

Vara este sezonul vacantei, al petrecerilor, dar si al... deserturilor savuroase si usor de preparat! In aceasta perioada, nu iti poti refuza ceva dulce, dar nici nu doresti sa petreci ore in sir in bucatarie, luptand voiniceste cu caldura pentru a pregati retete complicate.

Nu este necesar sa incingi cuptorul la maximum, sa pregatesti placinte grele sau torturi cu multa crema, pentru a te bucura de un desert delicios. Poti gasi variante de retete care vor fi gata in cateva minute si iti vor potoli pofta de dulce intr-un mod simplu si sanatos.

Un aspect pozitiv al retetelor de vara este posibilitatea de a valorifica o sumedenie de fructe de sezon. Bucura-te de varietatea de fructe proaspete, pe care vara ni le pune la dispozitie, si prepara dulciuri apetisante, racoroase, dar, in acelasi timp, pline de vitamine indispensabile organismului tau.

Nu stii ce ai putea pregati dulce, aromat si sanatos, dar care sa nu te tina in bucatarie prea mult timp? Iti propunem cateva deserturi rapide, care vor face deliciul intregii familii - cu minimum de efort, dar maximum de satisfactie!

Inghetata "in straturi"

Salata de fructe cu menta
Parfait cu piersici si fructe de padure
Shake racoros de ciocolata
Serbet de lamaie
Fursecuri cu ciocolata si cocos

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod