Fursecuri cu ciocolata si cocos
Poti savura o prajitura, fara sa fie nevoie sa deschizi cuptorul. Imposibil? Deloc, daca urmezi instructiunile de mai jos!
2 cani zahar;
1/2 cana lapte gras;
3 ligurite pudra de cacao neindulcita;
1/4 cana unt nesarat;
1/2 cana nuci macinate;
1/2 cana fulgi de nuca de cocos;
1 lingurita esenta de vanilie;
1 cana cu bezele.
1. Asterne pe masa o foaie de copt prajituri (se gaseste in supermarket-uri).
2. Intr-un recipient adanc, pune zaharul, laptele, cacaoa si untul, apoi amesteca.
3. Pune compozitia la fiert, amestecand continuu, si lasa totul sa fiarba timp de 7 minute.
4. Ia compozitia de pe foc si adauga nuca, fulgii de cocos, vanilia si bezelele. Amesteca mereu, pana la omogenizare.
5. Ia cu lingura din amestec si pune mici fursecuri pe foaia de copt, la racit. Pofta buna!
Ingrediente si cantitati:
2 cani zahar;
1/2 cana lapte gras;
3 ligurite pudra de cacao neindulcita;
1/4 cana unt nesarat;
1/2 cana nuci macinate;
1/2 cana fulgi de nuca de cocos;
1 lingurita esenta de vanilie;
1 cana cu bezele.
Mod de preparare:
1. Asterne pe masa o foaie de copt prajituri (se gaseste in supermarket-uri).
2. Intr-un recipient adanc, pune zaharul, laptele, cacaoa si untul, apoi amesteca.
3. Pune compozitia la fiert, amestecand continuu, si lasa totul sa fiarba timp de 7 minute.
4. Ia compozitia de pe foc si adauga nuca, fulgii de cocos, vanilia si bezelele. Amesteca mereu, pana la omogenizare.
5. Ia cu lingura din amestec si pune mici fursecuri pe foaia de copt, la racit. Pofta buna!