Cauta in 21.294 retete

Prepara-ti bauturi racoroase din fructe!

Acum, ca vara este pe sfarsite, iti propun sa te delectezi cu minunate bauturi din fructe, profitand din plin de ceea ce acest sezon are de oferit la capitolul vitamine. Sucurile din fructe sunt usor asimilate de organism, sunt delicioase si se prepara rapid, fara batai de cap.

Excelente pentru diferite ocazii, fie ca sunt inlocuitoarele ceaiului la micul dejun, te racoresc la pranz, cand soarele arde nemilos, sau merg excelent la un barbecue cu prietenii, bauturile din fructe sunt consistente, nutritive si vor fi consumate cu placere si de catre cei mici.

Vara ne putem considera norocoase, deoarece avem la dispozitie o varietate de fructe din care putem alege, ramanand doar sa ne punem imaginatia la contributie pentru a crea cele mai ingenioase combinatii. Fructele pe care le gasim vara cu atata usurinta au o dulceata naturala si un un parfum imbietor, nefiind necesare adaugiri de cubulete de zahar sau mirodenii. Bautura ramane astfel 100% naturala si deosebit de gustoasa!

Daca iti place sa te racoresti sanatos si adori fructele, atunci iti vor prinde bine aceste retete de bauturi, pentru care nu ai nevoie decat de ingrediente proaspete, un blender si... cateva minute la dispozitie.

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod