Boabe de porumb in sos alb
Este o garnitura foarte potrivita pentru snitele, carne de porc si pui.
Ingrediente si cantitati:
250 grame de porumb din conserva
1 lingura cu faina
3 linguri cu smantana
1 canita cu lapte
putin unt
sare
piper
putin patrunjel tocat fin
Mod de preparare:
1. Pune o nuca de unt intr-o tigaie, adauga o lingura cu faina si, imediat ce se leaga, pune laptele si inca o canita cu apa. Lasa sa fiarba putin si adauga smantana.
2. Pune porumbul in sos, adauga patrunjelul fin tocat, sarea si piperul. Se serveste fierbinte.
Ingrediente si cantitati:
250 grame de porumb din conserva
1 lingura cu faina
3 linguri cu smantana
1 canita cu lapte
putin unt
sare
piper
putin patrunjel tocat fin
Mod de preparare:
1. Pune o nuca de unt intr-o tigaie, adauga o lingura cu faina si, imediat ce se leaga, pune laptele si inca o canita cu apa. Lasa sa fiarba putin si adauga smantana.
2. Pune porumbul in sos, adauga patrunjelul fin tocat, sarea si piperul. Se serveste fierbinte.
- Salata Tangy din morcovi si ridichi
- Salata cu fasole rosie si avocado
- Salata cu fructe si iaurt
- Salata cu nuca, mar si portocala
- Salata cu pui si ciuperci
- Salata de broccoli si bacon
- Salata de castraveti orientala
- Salata de creveti cu telina
- Salata de pui cu sos tartar
- Salata de rosii dulce-acrisoara