Pui cu sos de ardei copţi
Uşor de gătit, cu un gust savuros, această reţetă este perfectă pentru o zi de weekend. Se prepară repede şi arată irezistibil.
Ingrediente
1 piept de pui
6 ardei copţi, decongelaţi
două roşii în bulion
o ceapă
2 căţei de usturoi
150 ml supă
2 linguri ulei
sare
piper
pătrunjel
Mod de preparare
Dificultate: usoara · Timp preparare: 45 de minute · Nr. porţii: 4
Toarnă uleiul într-o tigaie mare şi căleşte uşor usturoiul. Taie cuburi canea de pui, presară peste acestea sare şi piper, apoi lasă-le pe foc până îşi schimbă culoarea.
Amestecă ardeii copţi şi ceapa apoi pune în tigaie pasta obţinută şi se lasă pe foc timp de un minut. Adaugă carnea şi roşiile tocate mărunt. Apoi toarnă supa şi lasă la fiert până când carnea este bine pătrunsă. La sfârşit, se pun câteva frunze de pătrunjel deasupra.